Uppdatering om Lettland - Sensys Gatso får order

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har fått en order från sin partner Reck i Lettland på portabla hastighetsövervakningssystem till ett värde av 4,3 mkr. Ordern följer på tilldelningsbeslutet från polisen i Lettland (VP) som annonserades den 2 juni 2017.

Sensys Gatso Group levererar fasta system för hastighetsövervakning till de Lettiska myndigheterna sedan 2016 och får nu även leverera portabla hastighetsövervakningssystem. Ordern förväntas levereras under tredje kvartalet 2017.

Detta är en uppdatering av det pressmeddelande som publicerades den 2 juni 2017. Informationen lämnades för offentliggörande den 6 juli 2017, kl. 13.30.

6 juli 2017

För mer information:
Niki Gatsonides, CFO
M +31 622 775 900
E [email protected]

Sensys Gatso är en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar för nationer, städer och åkeriägare. Sensys Gatso har dotterbolag i Australien, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA samt en filial i Förenade Arabemiraten. Sensys Gatso-koncernens aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Koncernen har 169 anställda och är resultatet av en sammanslagning av Sensys Traffic AB och Gatso Beheer B.V. efter förvärvet av Gatso Beheer.

För mer information, besök www.sensysgatso.com


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244