Om Sensys Gatso Group

Sensys Gatso Group AB

Organisationsnummer 556215-4459
Bransch Industrivaror och -tjänster

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Sensys Traffic erbjuder systemlösningar och produkter för ökad trafiksäkerhet. Tillsammans med väg- och polismyndigheter skräddarsyr vi lösningar för lokala behov och olika typer av mål.

De största produktkategorierna är automatiska övervakningssystem för hastighet och rödljus. Här erbjuder vår egenutvecklade målföljande radarteknik marknadens högsta legala säkerhet. Systemen bidrar även till lägre koldioxidutsläpp. I produktsortimentet finns även system som övervakar om strömavtagaren, som överför strömmen till tågen, blir sliten eller skadad.

Den egenutvecklade RS240-serien med sin målföljande funktion är hjärtat i alla Sensys produkter och system. Den har funktioner för mångsidig användning i följande scenarier:

- Hastighetsövervakning
- Rödljusövervakning
- Trafikräkning
- Videoövervakning, incidentupptäckt och mycket mer.
- Automatisk strömavtagarövervakning

Sensys unika målföljande funktion möjliggör mätning av varje fordons position och hastighet med oöverträffad prestanda och noggrannhet, oavsett miljö-och trafikförhållanden. RS240-serien erbjuder den högsta nivån av rättssäkerhet på marknaden på grund av dess unika dubbla algoritmer på hastighetsmätning.

RS240-serien innehåller den väl beprövade RS240 radarn tillsammans med den banbrytande RS242 radarn.

RS242 - med Sensys '"4D-teknik"* är designad och utvecklad av Sensys team för de mest komplexa och krävande driftsförhållanden.

* 4D Technology representerar RS242 radarförmåga att mäta hastighet, avstånd, körfältsidentifiering samt fordonsklass.

Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244