REGMAR

Sensys Gatsos partner erhåller tilldelningsbeslut för trafiksäkerhetslösning i Finland, uppskattat värde 20 miljoner kronor

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har informerats om ett tilldelningsbeslut till sin partner Destia Oy för leverans av trafiksäkerhetskameror i Finland. Sensys Gatsos del för leveranser av trafiksäkerhetskameror beräknas vara värd 20 miljoner kronor under en period av 4 år.

Anbudsgivare kan under 14 dagar lämna in begäran om överprövning av tilldelningsbeslutet. Sensys Gatso kommer att meddela när kontrakt tecknats.

"Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med Destia, Fintraffic OY och Rikspolisen för att gemensamt utveckla och förbättra trafikmiljön i Finland", säger Jörgen Andersson, Managing Director, Sensys Gatso Sweden AB.

"Sensys Gatso Group har sedan en lång tid tillbaka varit den etablerade marknadsledaren i Norden. Detta tilldelningsbeslut bekräftar vår starka position och ger oss en solid plattform för att ytterligare utöka vår närvaro. Vi ser fram emot att göra de finska vägarna säkrare och jag tackar Rikspolisen och Fintraffic för förtroendet de har för oss." säger Henrik Jinnestrand, Head of Sales North Europe.

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 12 januari, 2024 kl. 08.30.

För mer information kontakta:
Ivo Mönnink, VD
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected]

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Costa Rica, Tyskland, Nederländerna, Saudiarabien, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Koncernen har 284 anställda. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

För mer information, besök www.sensysgatso.com


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244