Sensys Gatso vinner operatörskontrakt i Tyskland till ett uppskattat värde på SEK 5 miljoner

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har genom sitt dotterbolag, Sensys Gatso Deutschland GMBH, vunnit ett kontrakt för automatisk hastighetsövervakning i Bochum, Tyskland. Det förväntade ordervärdet över den femåriga kontraktsperioden uppskattas till SEK 5 miljoner.

Sensys Gatso Deutschland kommer att installera fasta system för kombinerad rödljus- och hastighetsövervakning på 6 platser i staden Bochum, Tyskland. Bochum är centralt beläget i Ruhr området och är en av de 20 största städerna i Tyskland.

Under den femåriga kontraktsperioden, kommer Sensys Gatso även att tillhandahålla sin mjukvara Xilium vilket inkluderar installation, underhåll samt personalutbildning.  

"Sensys Gatso Deutschland ser fram emot att få hjälpa staden Bochum i deras arbete med trafiksäkerhet. Vi är stolta över att genom detta nya program få möjligheten att utöka vår operatörsverksamhet i Tyskland", säger Dietmar Schwalm, Säljansvarig för Sensys Gatso Deutschland.

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 2 oktober 2018, kl 11.30.

2018-10-02

För mer information kontakta:
Ivo Mönnink, CEO & President
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected] 

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Koncernen har 167 anställda.

För mer information, besök www.sensysgatso.com 


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244