Sensys Gatso vinner 5-årigt operatörskontrakt i Ohio USA

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har genom sitt dotterbolag Gatso USA, erhållit en order från ett samhälle i Ohio för att tillhandahålla ett automatiserat hastighetsprogram. Det 5-åriga kontraktet har ett beräknat värde på 5 miljoner kronor under kontraktsperioden.

Ett samhälle i Ohio kommer att  påbörja ett samarbete med Gatso USA för att distribuera ett handhållet, trafiksäkerhetsprogram för dess invånare. Med stora genomfartsleder som går genom samhället, vill samhällsplanerarna begränsa antalet fortkörare som passerar varje dag.

Kontraktet möjliggör också för två, 2-åriga kontraktsförlängningar. Första intäkterna från detta program väntas under andra kvartalet 2018.

"Sensys Gatso ser fram emot att samarbeta med denna kund för att minska antalet fortkörare som påverkar deras samhälle",säger Andrew Noble, VD, Gatso USA.

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 24 januari 2018, kl 09.00.

24 januari, 2018

För mer information kontakta:
VD Ivo Mönnink
E-post: [email protected]

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Koncernen har 167 anställda.

För mer information, besök www.sensysgatso.com


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244