Sensys Gatso utser ny CFO och CCO

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har utsett Simon Mulder som ny CFO och Joris Lampe som CCO för bolaget.

"Jag är väldigt glad att få välkomna Simon Mulder i sin nya roll som CFO för Sensys Gatso Group AB. Simon har arbetat för Sensys Gatso under de senaste 2 åren i rollen som finansdirektör för Sensys Gatso Netherlands. Simon har omfattande erfarenhet av vår bransch, och i kombination med hans 14 åriga bakgrund inom redovisning och revision, gör det honom till en idealisk kandidat att ersätta Niki Gatsonides", säger Ivo Mönnink, VD för Sensys Gatso Group AB.

Niki Gatsonides går vidare inom bolaget och blir VD för Sensys Gatso Netherlands, där han kommer att ta sig an den viktiga uppgiften att leda enheten in i nästa fas. Niki kommer i sin nya roll att fokusera på att effektivisera och driva utveckling, produktion och leverans. "Niki har en långt beprövad erfarenhet av vår verksamhet vilket ger honom den kunskap och erfarenhet som behövs för att leda Sensys Gatso Netherlands in i nästa fas", säger Ivo Mönnink.

För att bygga vidare på vår strategi och förstärka Sensys Gatso kommersiellt, så kommer Joris Lampe att ta rollen som Chief Commercial Officer (CCO). I den här rollen kommer Joris att ha det övergripande kommersiella ansvaret för koncernen. "Joris har 20 års internationell kommersiell erfarenhet och en bevisad historik av ökad försäljning och lönsamhet hos Lucent Technologies, Nedap och Itron. Hans internationella kommersiella erfarenhet inom Systems and Services och hans passande komplettering till övriga teamet, gör Joris till ett mycket starkt tillskott till vår koncernledning", säger Ivo Mönnink.

"Med Simon Mulder och Joris Lampe som nya medlemmar och där Timo Gatsonides fortsätter i sin roll som CTO, är nu Sensys Gatso's koncernledning komplett", avslutar Ivo Mönnink.                                                      

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 16 januari 2018 kl 09.00.

16 januari 2018

För mer information kontakta:
VD Ivo Mönnink
E-post: [email protected]

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Koncernen har 167 anställda.

För mer information, besök www.sensysgatso.com


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244