Sensys Gatso ökar fokus på Mellanöstern

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har befordrat Saman Alae Naziri, General Manager för Sensys Gatsos Mellanösternkontor, till medlem av företagets globala utökade ledningsgrupp.

Saman har arbetat hos Sensys Gatso Group under de senaste 6 åren i rollen som General Manager för vårt försäljningskontor i Dubai, och rapporterat till General Managern för Sensys Gatso Sweden. Han kommer nu att ha fullt resultatansvar för Mellanösternregionen, och rapportera direkt till koncernledningen. Med denna förändring kommer vi att öka vårt fokus och driva vidare tillväxt i denna viktiga region.

"Jag är väldigt glad över att kunna välkomna Saman Alae Naziri till vår globala utökade ledningsgrupp i sin roll som General Manager för Sensys Gatso Middle East. Saman's omfattande kunskap om vår bransch, kombinerat med hans erfarenhet och relationer i Mellanöstern, gör honom till en värdefull ny teammedlem", säger Ivo Mönnink, VD för Sensys Gatso Group.

Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 30 september, 2020 kl. 13.10.

För mer information kontakta:
Ivo Mönnink, VD
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected] 

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Koncernen har 252 anställda. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

För mer information, besök www.sensysgatso.com


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244