Sensys Gatso och Maitland i Florida förlänger kontrakt

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har genom sitt dotterbolag Sensys Gatso USA skrivit ett treårigt kontraktstillägg med Maitland, Florida, för operatörstjänster. Rödljusprogrammet, som inleddes 2009, kommer att fortsätta i tre år och har ett uppskattat kontraktsvärde på ca 5 miljoner kronor.

Maitland är en stad med ca 15 000 invånare i Orlando-området och har många besökare tack vare sitt trevliga klimat och närheten till temaparker, såsom Walt Disney World och Universal Studios. Staden erbjuder historiska sevärdheter, andra intressanta platser samt är ett konstcenter.

"Denna kontraktsförlängning är ett bevis på staden Maitlands förtroende i Sensys Gatsos produkter, tjänster och personal. Vi är glada över att få fortsätta samarbetet de närmaste tre åren och vara en del av stadens ansträngningar för ökad säkerhet för deras invånare och besökare", säger Andrew Noble, VD för Sensys Gatso USA.

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 3 april 2018, kl 17.00.

3 april, 2018

För mer information kontakta:
VD Ivo Mönnink
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected]

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Koncernen har 167 anställda.

För mer information, besök www.sensysgatso.com


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SENS ISIN-kod SE0000567729