Sensys Gatso levererar fordonsmonterade system till Saudiarabien

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, publicerade den 22 mars information angående ett ramavtal gällande fordonsmonterade trafiksäkerhetssystem från en statlig kund i Saudiarabien. Ramavtalet avser leverans av system till ett potentiellt värde på 10 miljoner euro, motsvarande 100 miljoner kronor. Under ramavtalet har kunden lagt en första order på 66 miljoner kronor.

Sensys Gatso Group är glada att meddela att den första, av totalt fem delleveranser relaterade till denna order, nu framgångsrikt genomförts. Av denna anledning påbörjas nu förberedelser för andra delleveransen.

"Vi är mycket glada över att vi framgångsrikt levererat och installerat den första leveransen, men också över att ha etablerat ett närmare samarbete med en viktig kund, med vilken vi hoppas kunna ha ett långsiktigt förhållande, på den här mycket relevanta marknaden", säger Saman Alae Naziri, General Manager, Sensys Gatso Group MENA.

Sensys Gatsos fordonsmonterade trafiksäkerhetssystem i T-serien har stor inverkan på förarens beteende, eftersom de är oförutsägbara i tid och plats. De kan distribueras i stora mängder snabbt utan att behöva installera fasta enheter på vägkanten.

Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 24 september, 2018, kl 12:00.

2018-09-24

För mer information kontakta:
Ivo Mönnink, CEO & President
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected] 

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Koncernen har 167 anställda.

För mer information, besök www.sensysgatso.com 


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SENS ISIN-kod SE0000567729