Sensys Gatso Group flyttar upp till Mid Cap

Sensys Gatso Group, en globalt ledande leverantör inom trafiksäkerhetslösningar, flyttas från och med den 4 januari 2016 till Mid Cap-segmentet på Nasdax Stockholm.

Baserat på Nasdaq Nordics nyligen genomförda årliga genomgång av börsvärdessegmenten flyttas Sensys Gatso Group AB från segmentet för Small Cap till Mid Cap. Flytten sker från och med 4 januari som är den första handelsdagen 2016. Mid Cap-segmentet omfattar företag med ett börsvärde på mellan 150 miljoner EUR och 1 miljard EUR.

17 december 2015

För mer information:
Johan Frilund, EVP M +46 732-742 823
E [email protected]

Om Sensys Gatso Group 
Sensys Gatso Group är den ledande leverantören av systemlösningar för trafiksäkerhet inom det s.k. ATK-området (automatisk trafiksäkerhetskontroll). Sensys Gatso har dotterbolag i Australien, Tyskland, Holland, Sverige, och USA, samt filial i Förenade arabemiraten. Sensys Gatso-koncernens aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. Gruppen har 200 anställda och är resultatet av en sammanslagning av Sensys Traffic AB och Gatso Beheer BV efter Sensys Traffics förvärv av Gatso Beheer. Sensys Traffic hade en omsättning på SEK 160,6 Mkr under 2014 och Gatso Beheer hade proformaomsättning på SEK 275,5 Mkr under räkenskapsåret som slutar 30 sep 2014.

För mer information se www.sensysgatso.com


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244