Sensys Gatso förlänger kontrakt i Tuscaloosa, Alabama

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har genom sitt dotterbolag Sensys Gatso USA förlängt kontraktet med staden Tuscaloosa, Alabama för operatörstjänster. Förlängningen av detta trafiksäkerhetsprogram för rödljuskorsningar är minst ett år och kan potentiellt bli tre år, om nya rödljussystem läggs till. Den beräknade intäkten för den treåriga kontraktsperioden är ca 5 miljoner kronor.

Tuscaloosa är hemorten för University of Alabama och deras mycket populära Crimson Tide Football team, som lockar en publik på närmare 100 000 åskådare på matchdagar. Dessutom har Tuscaloosa fått många utmärkelser, bl a som "Mest beboeliga staden i Amerika" och är utsedd till en av Amerikas 100 bästa städer för unga människor.

"Vi har sedan 2012 haft ett mycket positivt partnerskap med staden Tuscaloosa och är glada över att kunna fortsätta vårt samarbete under de närmaste åren", säger Andrew Noble, VD för Sensys Gatso, USA.

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 3 april 2018, kl 09.30.

För mer information kontakta:
VD Ivo Mönnink
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected]

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Koncernen har 167 anställda.

För mer information, besök www.sensysgatso.com


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SENS ISIN-kod SE0000567729