Sensys Gatso förlänger kontrakt i Australien till ett värde av 46 miljoner kronor

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har genom sitt dotterbolag Sensys Gatso Australia, förlängt ett kontrakt till ett värde av 7 miljoner AUD, motsvarande 46 miljoner kronor, för leverans av fordonsmonterade trafiksäkerhetssystem och tjänster till delstaten Victoria.

Ordern avser ytterligare fordonsmonterade trafiksäkerhetssystem för att komplettera den ursprungliga kvantiteten beställd i juli 2018. Leverans och installation av ordervärdet 7 miljoner AUD förväntas slutföras i slutet av 2019.

Sensys Gatso Australiens VD Enzo Dri kommenterar: "En framgångsrik pilotfas och efterföljande leveransfas har infört denna innovativa teknik till delstaten Victoria. Samarbetet med att utforma, utveckla, testa och implementera denna högkvalitativa produktlösning har möjliggjort delstatens mål att avskräcka fortkörning via en "var som helst, när som helst" operativ modell som nyttjas över hela vägnätet".

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 22 mars 2019 kl 09.25.

För mer information kontakta:
Ivo Mönnink, VD
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected] 

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Koncernen har 195 anställda.

För mer information, besök www.sensysgatso.com


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244