Sensys Gatso får order från Förenade Arabemiraten till ett värde av 8 miljoner kronor

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har fått en order på trafiksäkerhetssystem för hastighet och rödljus, värd 8 miljoner kronor från Förenade Arabemiraten.

Ordern kommer från den lokala partnern i Förenade Arabemiraten, och gäller hastighets- och rödljussystem med vår etablerade radarteknologi, för Dubai-polisen. Leveranserna planeras inom det fjärde kvartalet 2019 och första kvartalet 2020.

Sensys Gatso Group har ett etablerat regionkontor i Dubai, varifrån företaget supporterar sina kunder i Mellanöstern och Nordafrika (MENA).

Sensys Gatso Group har levererat trafiksäkerhetssystem till Dubai Police sedan 2001, vilket har bidragit till betydande förbättringar av trafiksäkerheten i detta emirat genom åren. Denna order ökar Sensys Gatso Groups installerade bas i Dubai till över 500 system.

"Vi är mycket glada över att vidareutveckla vårt långsiktiga partnerskap med Dubai Police tillsammans med vår partner KTC International. Dubai Police är en av de mest progressiva och kunniga kunderna i världen, och medan vi har stöttat dem i att nå sina trafiksäkerhetsmål, så har de gjort oss till en bättre och mer konkurrenskraftig leverantör. Dessutom bekräftar denna order styrkan i vår dubbelriktade AluTower-lösning, lämplig för de breda och utmanande vägarna i Dubai". säger Saman Alae Naziri, General Manager, Sensys Gatso Group MENA i Dubai, Förenade Arabemiraten.

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 19 september 2019 kl 16.00.   

För mer information kontakta:
Ivo Mönnink, VD
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected]

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Koncernen har 195 anställda.

För mer information, besök www.sensysgatso.com


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244