Sensys Gatso får order från Förenade Arabemiraten till ett värde av 12 miljoner kronor

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har fått en order på trafiksäkerhetssystem för hastighet och rödljus, värd 12 miljoner kronor från Förenade Arabemiraten.

Denna order avseende systemförsäljning kommer från en lokal partner i Förenade Arabemiraten, och gäller hastighets- och rödljussystem till emiratet Ajman. Leveranserna planeras inom det fjärde kvartalet 2019 och första kvartalet 2020.

Sensys Gatso Group har redan en installerad bas av hastighets- och rödljussystem i Ajman som har bidragit till betydande förbättringar av trafiksäkerheten i detta emirat.

Sensys Gatso Group har ett etablerat regionkontor i Dubai, varifrån företaget supporterar sina kunder i Mellanöstern och Nordafrika (MENA).

"Vi är mycket glada över att polisen i Ajman har beslutat att utöka sin installerade bas med ytterligare system från Sensys Gatso Group. Det som är ännu mer uppmuntrande är att en del av denna order kommer att ersätta enheter som tidigare levererats av andra leverantörer. Detta stärker vår ledande position på denna viktiga marknad och visar kvaliteten på våra lösningar och vår support" säger Saman Alae Naziri, General Manager, Sensys Gatso Group MENA i Dubai, Förenade Arabemiraten.

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 5 september 2019 kl 11.15.   

För mer information kontakta:
Ivo Mönnink, VD
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected]

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Koncernen har 195 anställda.

För mer information, besök www.sensysgatso.com


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244