Sensys Gatso erhåller ytterligare order från Förenade Arabemiraten till ett värde av 5 miljoner kronor

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har erhållit en order på hastighets- och rödljussystem till ett sammanlagt värde av 5 miljoner kronor från Fujairah, Förenade Arabemiraten.

Den 23 september i år offentliggjorde vi en order värd 5 miljoner kronor från emiraten Ajman och Ras Al Khaimah. Sensys Gatso har idag fått ytterligare en systemförsäljningsorder från Förenade Arabemiraten, denna gång från emiratet Fujairah. Ordern kommer från en av våra lokala partners och omfattar system för övervakning av hastighet och rödljus. Leveransen planeras att genomföras under fjärde kvartalet 2021 och första kvartalet 2022.

Sensys Gatso Group har en växande installerad bas av hastighets- och rödljusövervakningssystem i norra emiraten Ajman, Fujairah, Umm Al Quwain och Ras al Khaimah vilket har bidragit väsentligt till ökad trafiksäkerhet.

"Detta är vår andra order från norra Emiraten under hösten, och jag är glad att vi fortsätter att öka vår marknadsandel och bidra till ytterligare förbättrad trafiksäkerhet på dessa viktiga marknader." säger Saman Alae Naziri, General Manager för Sensys Gatso Group MENA i Dubai, Förenade Arabemiraten.

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 10 november, 2021 kl. 11.20.

För mer information kontakta:
Ivo Mönnink, VD
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected] 

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Costa Rica, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Koncernen har 252 anställda. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

För mer information, besök www.sensysgatso.com 


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244