Sensys Gatso erhåller slutbetalning för första ordern från Tahakom, Saudiarabien

Den 24 september 2018 meddelade Sensys Gatso, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, en första order på fordonsmonterade system till ett värde av 66 miljoner kronor från vår kund Tahakom i Saudiarabien. Idag mottogs den slutliga betalningen, vilket markerar slutförandet av denna första order.

Genomförande och utrullning av projekt som kännetecknas av denna storlek och lösning/produkttyp i kombination med komplexa kund- och slutkundsnätverk på en dynamisk marknad är utmanande men mycket givande när det väl är slutfört.

Även om denna komplexitet ibland kan fördröja leveranser är det viktigare att framstegen sker stadigt och korrekt för att säkerställa kundnöjdhet.

Denna viktiga milstolpe markerar slutförandet av den första ordern och gör det möjligt för både Sensys Gatso och Tahakom att fullt ut fokusera på den pågående och mycket större andra ordern för fordonsmonterade system till ett värde av 275 miljoner kronor som erhölls den 3 augusti 2020.

"Jag är verkligen nöjd med utvecklingen av vår verksamhet i KSA. För att ytterligare påskynda pågående och framtida projekt samtidigt som vi fortsätter att bygga vidare på den goda relationen med Tahakom är Sensys Gatso mitt i att etablera ett dotterbolag och anställa sin första personal i Saudiarabien, en investering som återspeglar marknadens betydelse för oss", säger Saman Alae Naziri, Regional Director, Sensys Gatso Middle East. 

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 3 augusti, 2021 kl. 15.45.

För mer information kontakta:
Ivo Mönnink, VD
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected]

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Costa Rica, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Koncernen har 252 anställda. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

För mer information, besök www.sensysgatso.com


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244