REGMAR

Sensys Gatso erhåller order från Thailand för leverans av trafiksäkerhetssystem värd 5,6 miljoner kronor

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har genom sitt dotterbolag Sensys Gatso Sweden erhållit en order på leverans och support av trafikövervakningssystem från sin thailändska partner Vision One Co., Ltd som ska användas av Royal Highway Police. Ordern har ett värde på 5,6 miljoner kronor.

Sensys Gatso har i samarbete med sin partner i Thailand erhållit en order för tillhandahållande av trafiksäkerhetssystem. Med den nya ordern kommer Sensys Gatsos beprövade teknologi att implementeras på de nybyggda motorvägarna M6 och M81, en teknologi som tillhandahåller ett tillförlitligt system för att mäta och övervaka hastighet. Övervakning av hastighetsbegränsningar är en viktig faktor för att påverka körbeteendet och har direkt betydelse för trafiksäkerheten.

"Vi är glada över samarbetet med vår partner, Vision One Co., Ltd, och att arbeta tillsammans med Loxley Public Co.,Ltd, huvudentreprenören för motorvägarna M6 och M81. Vårt gemensamma team är fullt engagerade i att leverera trafikövervakningssystemen fjärde kvartalet 2023." säger Nash Aqlan, Area Sales Manager, Sensys Gatso.

Denna order är en konsekvens av de ökade försäljningsaktiviteterna i denna centrala region och representerar ett betydande framsteg för Sensys Gatso i Sydostasien. Sensys Gatso har under en längre period bibehållit sin starka position i Sydostasien, och denna senaste order understryker företagets orubbliga engagemang för att stödja Thailands ledande roll inom trafiksäkerhet.

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 5 april, 2023 kl. 16.45.

För mer information kontakta:
Ivo Mönnink, VD
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected]

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Costa Rica, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Koncernen har 284 anställda. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

För mer information, besök www.sensysgatso.com


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244