REGMAR

Sensys Gatso erhåller order från Kroatien värd 13,5 miljoner kronor

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har erhållit en inköpsorder från sin lokala partner i Kroatien, Meditronik, för leverans och underhåll av trafiksäkerhetskameror till det kroatiska MOI. Ordern till Sensys Gatso har ett värde på 1,2 miljoner euro, motsvarande 13,5 miljoner kronor.

Leveranser av system, baserade på T-seriens plattform, kommer att ske 2023 - 2026 och serviceavtalet är på 6 år. Systemen kommer att användas för att övervaka hastighet, främst på statliga och kommunala vägar.

"Sensys Gatso och dess partner Meditronik har sedan tidigare ett starkt och långvarigt partnerskap i Kroatien, där Meditronik är den största leverantören av automatiska övervakningskameror för hastighet. Detta kontrakt stärker ytterligare vår position som det mest välrenommerade företaget för trafikövervakningssystem i landet. Vi är glada över att kunna bidra till att förbättra trafiksäkerheten i Kroatien", säger Giovanni Felicetti, Head of Sales Southern Europe, Sensys Gatso.

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 15 december, 2023 kl. 09.00.

För mer information kontakta:
Ivo Mönnink, VD
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected]

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Costa Rica, Tyskland, Nederländerna, Saudiarabien, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Koncernen har 284 anställda. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

För mer information, besök www.sensysgatso.com


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244