REGMAR

Sensys Gatso erhåller order från Ajman för leverans av system för rödljusövervakning, värd 5,4 miljoner kronor

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har genom sitt dotterbolag Sensys Gatso Sweden, erhållit en order på trafiksäkerhetssystem för rödljus till ett värde av 5,4 miljoner kronor från emiratet Ajman i Förenade Arabemiraten.

Ordern kommer från en av våra lokala partners och omfattar system för övervakning av rödljus. Leveransen planeras att genomföras under fjärde kvartalet 2023.

Sensys Gatso har en särskilt stark position inom trafiksäkerhet vid korsningar där vi inte bara erbjuder lösningar för rödljusöverträdelser, utan även andra typer av farliga beteenden, såsom olagliga svängar, blockering av korsning och/eller övergångsställen, mm.

"Vi fortsätter att stärka vår starka position i norra Emiraten. Ajman är en av våra viktigaste marknader i Förenade Arabemiraten och vi är mycket glada över att kunna addera fler system till vår installerade bas och fortsätta att bidra till förbättrad trafiksäkerhet samtidigt som vi fördjupar vår relation med Ajman Police", säger Saman Alae Naziri, General Manager för Sensys Gatso Group MENA i Dubai, UAE.

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 19 maj, 2023 kl. 08.40.

För mer information kontakta:
Ivo Mönnink, VD
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected]

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Costa Rica, Tyskland, Nederländerna, Saudiarabien, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Koncernen har 284 anställda. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

För mer information, besök www.sensysgatso.com 


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244