Sensys Gatso erhåller kontraktsförlängning i Australien till ett värde av 4,5 miljoner kronor

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har genom sitt dotterbolag Sensys Gatso Australien tecknat en kontraktsförlängning till ett värde av 4,5 miljoner kronor för leverans av nya, intelligenta trafiksäkerhetssystem och tjänster till delstaten Victoria.

Kontraktsförlängningen avser leverans och installation av nya övervakningssystem för oregistrerade fordon på utvalda korsningar i delstaten Victoria. Leverans- och installation förväntas vara slutförd före utgången av 2019.

Enzo Dri, VD på Sensys Gatso Australia kommenterar: "Installationen av de nya trafikövervakningssystemen för oregistrerade fordon kommer att anslutas till redan installerade trafiksäkerhetssystem vid utvalda korsningar. Detta projekt stöder delstatens mål att se till att fordon som använder vägnätet har uppfyllt alla nödvändiga säkerhets- och juridiska skyldigheter. Vi är glada att stödja delstaten Victoria med våra innovativa lösningar med hög integritet. " 

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 21 december 2018 kl. 15.50.

21 december 2018

För mer information kontakta:

Ivo Mönnink, CEO & President
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected]

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Koncernen har 167 anställda.

För mer information, besök www.sensysgatso.com


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244