Sensys Gatso erhåller fem års förlängning av TRaaS-kontrakt i Abington, Pennsylvania värt 23 miljoner kronor

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har genom sitt dotterbolag Sensys Gatso USA, tecknat en femårig förlängning av ett TRaaS-kontrakt med Abington, PA, värderat till ca 2 500 000 USD över perioden, motsvarande 23 miljoner kronor.  

Partnerskapet mellan Sensys Gatso och Township of Abington började 2014, när rödljuskameror installerades vid korsningar med de högsta trafikvolymerna och där trafiksäkerhet var ett problem. Vid den tiden var Abington den första kvalificerande kommunen i Pennsylvania som genomförde ett program för övervakning vid korsningar efter den då nyligen antagna statliga lagstiftningen som expanderade fotoövervakning utanför staden Philadelphia. Denna tredje förlängning av det ursprungliga kontraktet är ett bevis på att allmänhetens säkerhetsfokus främjas av den nuvarande kommissionen och polischefen Patrick Malloy.

"Vi ser fram emot att fortsätta vårt partnerskap med teamet i Abington. Polisens pågående engagemang och flit i att hantera detta program dagligen har gjort det till en framgång", säger Andrew Noble, president för Sensys Gatso USA. "Vi är så glada att kunna tjäna Township of Abington till slutet av november 2025".

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 16 november, 2020 kl. 09.05.
 

För mer information kontakta:
Ivo Mönnink, VD
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected] 

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Koncernen har 252 anställda. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

För mer information, besök www.sensysgatso.com 


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244