Sensys Gatso bjuder in till partner- och kunddag

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, kommer att vara värd för en partner- och kunddag den 19 mars i sina lokaler i Haarlem, Nederländerna.

Då många samarbetspartners och kunder besöker Intertraffic Amsterdam 2018, tar Sensys Gatso tillfället i akt och bjuder in kunder och affärspartners för att presentera sin globala portfölj av trafiksäkerhetslösningar och för att visa spännande innovationer som kommer att forma framtida produkter på Sensys Gatso.

Evenemanget är endast för inbjudna och kommer att äga rum måndagen den 19 mars i Sensys Gatsos lokaler i Haarlem, 20 minuters bilresa från mässområdet i Amsterdam.

Under resten av veckan är Sensys Gatsos dörrar öppna för andra intresserade. Om du vill passa på och träffa oss i Sensys Gatso-teamet, skicka ett mail till; [email protected].

På Intertraffic kommer Sensys Gatso hålla live-demonstrationer av T-seriens fordonsmonterade system (In-vehicle) tillsammans med sin franska partner Fareco. "Det fordonsmonterade systemet är robust med toppmodern teknik. Det är mycket uppskattat av våra kunder att kunna hålla pålitlig och effektiv trafiksäkerhetsövervakning inifrån ett körande fordon. Utan omfattande utbildning kan kunden använda systemet inom några minuter ", säger Joris Lampe, Chief Commercial Officer på Sensys Gatso.

Det fordonsmonterade systemet är en av produkterna i nya T-serien, vilken introducerades under 2015 med fasta, mobila och fordonsmonterade system, och har hittills sålts i 37 länder. Systemet är typgodkänt i fler än 10 länder.

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 9 mars, 2018, kl 15.00.

2018-03-09

För mer information kontakta:
Joris Lampe, CCO
Sensys Gatso Group AB
E: [email protected]

Sensys Gatso skapade världens första hastighetsmätare, den första hastighetskameran och är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder och städer. Sensys Gatso har mer än 60 års erfarenhet av att utveckla och tillverka innovativa system och tjänster för trafiksäkerhet, levererade till över 70 länder över hela världen. Sedan 1997 har Sensys Gatso hjälpt den svenska regeringen att genomföra sitt trafiksäkerhetsprojekt "Nollvisionen", vars syfte är ett vägtrafiksystem utan några dödsfall eller allvarligt skadade. Med en global närvaro genom sina dotterbolag i Australien, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, och en filial i Förenade Arabemiraten, är Sensys Gatso alltid nära sin slutkund. Sensys Gatso Groups aktie (SENS.ST) är noterad på Nasdaq Stockholm.

För mer information, besök www.sensysgatso.com


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244