REGMAR

Sensys Gatso Australia erhåller projektorder för förlängning av underhållstjänster för ANPR trafiksäkerhetssystem från delstaten New South Wales, värda 26 miljoner kronor

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har genom sitt dotterbolag Sensys Gatso Australia, erhållit projektorder för förlängning av underhållstjänster för system för ANPR (Automatic number-plate recognition) från New South Wales (NSW) delstatsregering, utöver det tilldelningsbeslut som tillkännagavs i november 2021. Projektorderna förlänger TRaaS-underhållet av befintliga system till slutet av 2026 och är till ett värde av AUD 3,7 miljoner, motsvarande 26,3 miljoner kronor.

Dessa projektordrar med Sensys Gatso Australia omfattar underhållet av ANPR-system som används för restidsmätning och övervakning av tunga fordon under det australiensiska programmet SafeTCam (STC) fram till slutet av 2026. Sensys Gatso Australia-teamet har redan levererat, installerat och underhållit ett antal av dessa system i NSW. Ytterligare system installeras för närvarande successivt av Sensys Gatso.

Sensys Gatso Australia's Managing Director Enzo Dri kommenterar: "Vår relation med NSW-regeringen har varit en framgångssaga i över 10 år. NSW-regeringens fokus på att förbättra trafikanternas beteende på regionala platser och i synnerhet på motorvägar med tung fordonstrafik har räddat liv och minskat antalet skadade. Vi är stolta över att förlänga denna relation, förbättra trafiksäkerheten och hjälpa till att upprätthålla hastigheten och övervaka förares trötthet."

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 24 november, 2022 kl. 10.20.

För mer information kontakta:
Ivo Mönnink, VD
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected]

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Costa Rica, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Koncernen har 263 anställda. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

För mer information, besök www.sensysgatso.com


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244