REGMAR

Sensys Gatso Australia erhåller kontraktsförlängning av underhållstjänster för trafiksäkerhetssystem från delstaten Victoria, värd 21 miljoner kronor

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har genom sitt dotterbolag Sensys Gatso Australia erhållit en order till ett värde av 3 miljoner AUD, motsvarande 21 miljoner kronor för att förlänga TRaaS-underhållet av befintliga system till slutet av 2024 från den viktorianska regeringen.

Trafikövervakning som en tjänst (TRaaS) är en viktig del av Sensys Gatso Australias produktportfölj. Denna TRaaS-order inkluderar underhåll och support av fordonsövervakningssystem vid utvalda korsnings- och motorvägsplatser i delstaten Victoria. Denna order förlänger det nuvarande underhålls- och supportavtalet med ytterligare ett år till december 2024.

Sensys Gatso Australias Managing Director Enzo Dri kommenterar: "Förlängningen av detta TRaaS-avtal är ett bevis på kvaliteten på Sensys Gatsos tjänsteleverans under ett antal år. Vi är glada över att vi kan ge fortsatt stöd till delstaten för att hjälpa till att uppfylla dess mål för ett säkert vägnät för samhället."

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 30 november, 2023 kl. 09.30.

För mer information kontakta:
Ivo Mönnink, VD
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected]

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Costa Rica, Tyskland, Nederländerna, Saudiarabien, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Koncernen har 284 anställda. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

För mer information, besök www.sensysgatso.com


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244