REG

Doxas Vice VD Jesper Lööf går vidare till en start-up

Jesper Lööf som varit anställd på Doxa sedan 2002 har idag meddelat att han har beslutat sig för att lämna sin roll som Vice VD på Doxa för ett uppdrag där han ska ansvara för teknikutvecklingen i ett start-up företag. Rekryteringsprocessen är initierad.

Jesper Lööf har sedan 2002 varit ansvarig för att bygga upp produktions- och produktutvecklingsprocessen hos Doxa. Dessa processer är idag stabila och i slutet av 2020 godkändes två nya produkter baserade på Ceramir®-teknologin. Jesper Lööf har sedan en tid funderat på ett erbjudande om att påbörja en ny teknikutvecklingsresa.

"Styrelsen och jag beklagar att Jesper valt att gå vidare till nya uppgifter. Vi har full förståelse att Jesper efter nästan 20 år väljer att anta nya spännande utmaningar och vill tacka honom för hans insatser under alla de år han har arbetat för Doxa. Vi önskar honom lycka till i hans nya utmaningar. Vi har redan startat rekryteringsprocessen för att hitta Jespers ersättare", säger Henrik Nedoh, VD Doxa.

För ytterligare information:

Henrik Nedoh, VD

Telefon: 018-478 2000
E-post: [email protected]

Läs mer på webben: www.doxa.se

Produkten Ceramir: www.ceramir.se

Kort om Doxa

Doxa är ett Uppsalabaserat dentalbolag som utvecklar, tillverkar och kommersialiserar bioaktiva, vävnadsvänliga och lättanvända produkter inom global tandvård. Utvecklingen baseras på en väl patenterad biokeramisk teknologi. Våra produkter, som säljs och marknadsförs under produktnamnet Ceramir®, Ceramir Crown & Bridge och Ceramir Bioceramic Implant Cement, är re-mineraliserande, vävnadsvänliga och för tandläkaren tidseffektiva dentalcement för permanent cementering av kronor och broar. Doxa Aktiebolag (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market med Redeye AB som Certified Adviser (tel: 08 - 121 576 90; e-mail [email protected] ).


Om Doxa

Webbplats
www.doxa.se
Bransch
Fastigheter

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn DOXA ISIN-kod SE0005624756 Certified Adviser Redeye AB