Doxa återupptar nyhetsbrev till aktieägare

Doxa Aktiebolag (publ) publicerar idag sitt första nya nyhetsbrev (bifogat till denna pressrelease). Nyhetsbrevet publiceras varannan månad för äktieägare och finns tillgängligt för nedladdning och e-postprenumeration på doxa.se.

"Vi på Doxa vill utnyttja möjligheten att öka frekvensen och typen av information som når ut på marknaden, vi har en spännande tid framför oss med nya produkter i vår portfölj. Starta din prenumeration på doxa.se för att hålla dig uppdaterad" säger Henrik Nedoh, VD, på Doxa AB.

För ytterligare information:

Henrik Nedoh, VD

Telefon: 018-478 2000
E-post: [email protected]

Läs mer på webben: www.doxa.se

Produkten Ceramir: www.ceramir.se

Kort om Doxa

Doxa är ett Uppsalabaserat dentalbolag som utvecklar, tillverkar och kommersialiserar bioaktiva, vävnadsvänliga och lättanvända produkter inom global tandvård. Utvecklingen baseras på en väl patenterad biokeramisk teknologi. Våra produkter, som säljs och marknadsförs under produktnamnet Ceramir®, Ceramir Crown & Bridge och Ceramir Bioceramic Implant Cement, är re-mineraliserande, vävnadsvänliga och för tandläkaren tidseffektiva dentalcement för permanent cementering av kronor och broar. Doxa Aktiebolag (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market med Redeye AB som Certified Adviser (tel: 08 - 121 576 90; e-mail [email protected] ).


Om Doxa

Webbplats
www.doxa.se
Bransch
Fastigheter

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn DOXA ISIN-kod SE0005624756 Certified Adviser Redeye AB