REG

Doxas CFO går vidare till ny tjänst

Jens Lagergren har idag meddelat att han har beslutat sig för att lämna sin roll som CFO på Doxa för ett uppdrag i ett annat bolag. Rekryteringsprocessen är initierad.

Jens Lagergren har varit CFO på Doxa sedan 2018 och har under sin tid hos Doxa strukturerat och byggt upp en professionell CFO funktion. Jens Lagergren kommer att fortsätta i sin nuvarande roll under sin uppsägningstid.

"Styrelsen och jag beklagar att Jens valt att gå vidare till nya spännande uppgifter. Vi vill tacka Jens för hans insatser under de år han har arbetat för Doxa. Vi önskar honom lycka till i hans nya utmaningar. Vi har redan startat rekryteringsprocessen för att hitta Jens ersättare", säger Henrik Nedoh, VD Doxa.

För ytterligare information:

Henrik Nedoh, VD

Telefon: 018-478 2000
E-post: [email protected]

Läs mer på webben: www.doxa.se

Produkten Ceramir: www.ceramir.se

Kort om Doxa

Doxa är ett Uppsalabaserat dentalbolag som utvecklar, tillverkar och kommersialiserar bioaktiva, vävnadsvänliga och lättanvända produkter inom global tandvård. Utvecklingen baseras på en väl patenterad biokeramisk teknologi. Våra produkter, som säljs och marknadsförs under produktnamnet Ceramir®, Ceramir Crown & Bridge och Ceramir Bioceramic Implant Cement, är re-mineraliserande, vävnadsvänliga och för tandläkaren tidseffektiva dentalcement för permanent cementering av kronor och broar. Doxa Aktiebolag (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market med Redeye AB som Certified Adviser (tel: 08 - 121 576 90; e-mail [email protected] ).

Bifogade filer

PM-Doxas-CFO-201009.pdf

Om Doxa

Webbplats
www.doxa.se
Bransch
Fastigheter

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn DOXA ISIN-kod SE0005624756 Certified Adviser Redeye AB