Ny hemsida och ny grafisk profil

Dicot lanserar ny hemsida och grafisk profil för att göra det lättare för aktieägare, investerare och samarbetspartners att hitta relevant information om Dicots verksamhet och utveckling.

Hemsidan informerar om det kliniska området sexuella dysfunktioner, så som erektionssvikt och för tidig utlösning, som drabbar många män. Båda indikationerna ger en stor potential för utvecklingen av Dicots läkemedelskandidat LibiguinTM till en framgångsrik produkt globalt. 

Med lanseringen av nya dicot.se har Dicot tagit ett första steg för en fortsatt utveckling av webbplatsen. Dicot kommer att fortsätta utveckla hemsidan för att skapa en ännu bättre helhet. Besök gärna nya dicot.se 

- Kommunikationen via hemsidan ska underlätta för våra aktieägare, investerare och samarbetspartners att följa hur utvecklingen av LibiguinTM fortskrider i takt med att olika resultat och milestones uppnås i projektet. Jag hoppas att den nya webben på ett bra sätt visar vad vi gör och att den ska inbjuda till att ta kontakt med oss i företaget, säger Göran Beijer, vd för Dicot AB.

Göran Beijer, vd, Dicot AB
Telefon: 070-663 60 09
E-post: [email protected] 

Om Dicot AB
Dicots affärsidé är att utveckla LibiguinTM som läkemedel för behandling av sexuella dysfunktioner. Utvecklingen sker i egen regi upp till kliniska faser. Det är bolagets intention att därefter vid lämpliga tidpunkter ingå strategiska allianser, alternativt genomföra en trade-sale, med etablerat större läkemedelsföretag för att kunna introducera LibiguinTM på världsmarknaden. Dicot är listat på Spotlight Stock Market och har cirka 700 aktieägare. För mer information se www.dicot.se.

Bifogade filer

Dicot_Pressrelease.pdf

Om Dicot Pharma

Dicot utvecklar ett modernt potensläkemedel som ska behandla erektionssvikt och för tidig utlösning bättre än befintliga preparat.

Webbplats
www.dicot.se

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Spotlight Stock Market Kortnamn DICOT ISIN-kod SE0011178458

IR-Kontakt

Elin Trampe Vd