Dicot tecknar samarbetsavtal med Scandinavian Development Services AB

Dicot har tecknat ett samarbetsavtal med SDS, Scandinavian Development Services AB, i Danderyd. SDS kommer att bistå Dicot med projektledning under utvecklingen av Libiguin till ett läkemedel.

- Genom detta samarbete stärker vi oss ytterligare i arbetet med att utveckla ett nytt läkemedel för behandling av erektil dysfunktion och prematur ejakulation. Avtalet innebär att vi får tillgång till SDS expertis inom Drug Development såsom formuleringsutveckling och regulatoriska frågor, säger Göran Beijer vd på Dicot,

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Göran Beijer, vd, Dicot AB
Telefon: 070-663 60 09
E-post: [email protected] 

Om Dicot AB
Dicots affärsidé är att utveckla produkten LibiguinTM som läkemedel för behandling av sexuella dysfunktioner. Utvecklingen sker i egen regi upp till kliniska faser. Det är bolagets intention att därefter vid lämpliga tidpunkter ingå strategiska allianser, alternativt genomföra en trade-sale, med etablerat större läkemedelsföretag för att kunna introducera LibiguinTM på världsmarknaden. Dicot är noterat på Spotlight Stock Market och har cirka 700 aktieägare. För mer information se www.dicot.se.

Bifogade filer

Dicot_Pressrelease.pdf

Om Dicot Pharma

Dicot utvecklar ett modernt potensläkemedel som ska behandla erektionssvikt och för tidig utlösning bättre än befintliga preparat.

Webbplats
www.dicot.se

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Spotlight Stock Market Kortnamn DICOT ISIN-kod SE0011178458

IR-Kontakt

Elin Trampe Vd