Dicot på Småbolagsdagarna "Vi har redan nu mött intresse från etablerade läkemedelsföretag"

Den 8 juni presenterade Dicots vd Göran Beijer på Aktiespararnas event Småbolagsdagarna.  

Göran Beijer nämnde bland annat att man påbörjat en sondering av tänkbara framtida partners att ingå allians med efter fas 2-studier. "Även om det är en bit kvar till fas 2-studier har vi redan nu mött intresse från etablerade läkemedelsbolag i världen", svarade bland annat Göran Beijer på en fråga om bolagets kommersiella strategi.Se hela intervjun här: https://www.youtube.com/watch?v=IRP17HWgGZE&t=1908s 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Göran Beijer, CEO
Tel: +46 70-663 60 09
Email: [email protected]

Om Dicot AB

Dicot utvecklar läkemedelskandidaten LIB-01 (tidigare Libiguin) vilket ska bli ett potensläkemedel för att bättre behandla erektionssvikt och för tidig utlösning. Ambitionen är att skapa ett läkemedel med betydligt längre effekt och långt färre biverkningar, jämfört med de som finns på marknaden. Idag lider minst 500 miljoner män av dessa sexuella dysfunktioner och marknaden är värderad till 50 miljarder SEK. Utvecklingen sker i egen regi fram till och med fas 2-studier. Därefter är det Dicots intention att ingå strategiska allianser, alternativt genomföra en trade-sale, med större, etablerade läkemedelsföretag för att kunna introducera LIB-01 på världsmarknaden.

Dicot är listat på Spotlight Stock Market och har cirka 1800 aktieägare. För mer information se www.dicot.se


Om Dicot Pharma

Dicot utvecklar ett modernt potensläkemedel som ska behandla erektionssvikt och för tidig utlösning bättre än befintliga preparat.

Webbplats
www.dicot.se

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Spotlight Stock Market Kortnamn DICOT ISIN-kod SE0011178458

IR-Kontakt

Elin Trampe Vd