Dicot deltar i kommande investerarkonferenser under augusti

Pressmeddelande: Uppsala, 21 augusti 2019. Dicot AB (publ), utvecklare av läkemedel som är inriktad på sexuell dysfunktion, meddelade idag att Göran Beijer, VD, kommer att delta och vara värd för en-till-en investerarmöten vid följande kommande investerarkonferenser: BioStock Live Capital Markets Day och LSX Nordic Congress 2019.

Evenemangsdetaljer:

BioStock Live Capital Markets Day

Tisdag 27 augusti 2019

Presentation klockan 10:00

En direkt webbsändning av presentationen kan nås via följande länk: https://www.eventbrite.com/e/biostock-live-sthlm-august-27-billetter-68783139221

LSX Nordic Congress 2019

Torsdag 29 augusti 2019

Värd för investerarmöten

Göran Beijer kommer att representera företaget och vara värd för en-till-en-möten under konferensen. För att schemalägga ett möte, kontakta LSX Nordic Congress arrangörer eller Gabriela Urquilla på [email protected].

För mer information, kontakta:

Julie Silber

CFO/Chef för Investor Relations, Dicot

Tel.: +46-79-3486277

Email: [email protected]

Om Dicot AB (publ)

Dicots affärsidé är att utveckla produkten LibiguinTM som läkemedel för behandling av sexuella dysfunktioner. Utvecklingen sker i egen regi upp till kliniska faser. Det är bolagets intention att därefter vid lämpliga tidpunkter ingå strategiska allianser, alternativt genomföra en trade sale, med etablerat större läkemedelsföretag för att kunna introducera LibiguinTM på världsmarknaden. Dicot är listat på Spotlight Stock Market och har cirka 700 aktieägare. www.dicot.se

Bifogade filer

Dicot_Pressrelease.pdf

Om Dicot Pharma

Dicot utvecklar ett modernt potensläkemedel som ska behandla erektionssvikt och för tidig utlösning bättre än befintliga preparat.

Webbplats
www.dicot.se

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Spotlight Stock Market Kortnamn DICOT ISIN-kod SE0011178458

IR-Kontakt

Elin Trampe Vd