Transfer Group tillsätter ny VD i dotterbolaget Transfer Security

Transfer Group AB (publ) ("Transfer") har idag glädjen att meddela att Thomas Walldof har utsetts till dotterbolaget Transfer Security AB:s nya VD. Thomas kommer att tillträda sin nya roll den 27 november och tar över ledarskapet från Pernilla Jennesäter, som har varit tillförordnad VD för dotterbolaget. Pernilla Jennesäter fortsätter att leda och forma framtiden för koncernen i sin bestående position som koncern-VD för Transfer Group AB.

Thomas Walldof, med en gedigen teknisk bakgrund och omfattande erfarenhet från IT- och säkerhetssektorn, har även framstått som en betydande konsult inom olika branscher. Han har tidigare varit VD för Wellsec, ett företag specialiserat på att utveckla en SaaS-plattform med smarta system för trafikflödeskontroll, särskilt inriktat mot byggarbetsplatser.

Innan dess byggde Thomas upp Teletec Solutions, en avdelning inom Teletec fokuserad på lösningar för komplexa säkerhetsprojekt. Hans inträde i säkerhetsbranschen skedde för 15 år sedan genom utbildning av installatörer inom datornätverk för säkerhetsbranschen.

- " Transfer Security känns som ett mycket spännande företag med intressant teknik och riktigt bra expertis inom säkerhetssektorn. Jag ser fram emot att bli en del av och att bygga teamet ännu vassare. Vår position på marknaden och vår förmåga att integrera teknik och tjänster är starkare än någonsin. Jag är dedikerad till att fokusera på att öka lönsamheten och påskynda tillväxten i bolaget" säger Thomas Walldof om sitt nya uppdrag.

- "Thomas Walldofs tillträde som VD markerar en ny era för Transfer Security. Hans erfarenhet och tekniska kunskap är en ovärderlig tillgång för oss när vi fortsätter att utvecklas och växa. Vi är mycket glada över att ha honom ombord," säger Pernilla Jennesäter, VD för Transfer Group.

Transfer Security ser fram emot att dra nytta av Thomas Walldofs ledarskap och erfarenhet för att ytterligare stärka sin position som en ledande aktör inom säkerhetsbranschen.

För ytterligare information kontakta:

Pernilla Jennesäter, VD Transfer Group, [email protected]

Bolagets mentor är beQuoted som nås på 08-692 21 90.

Om Transfer Group

Transfer Group är ett holdingbolag i säkerhetsbranschen. Med dotterbolag som förenar spetsteknik och säkerhetsfrågor är man en one-stop-shop för fysisk säkerhet som kan erbjuda allt från mjukvara, hårdvara, till utbildning och bemanning. Affärsidén är att, baserat på erfarenheten och kunskapen inom alla delar av säkerhetsområdet, utveckla mjukvara som ökar den fysiska säkerheten för såväl individer som föremål. Sectech är en förkortning av security technology. Begreppet används för att beskriva de nyaste innovationerna som kombinerar säkerhets- och mjukvaruteknologi. Transfer Group har de produkter och tjänster som tillgodoser dagens behov och utvecklingskapacitet för morgondagens utmaningar.


Om Transfer Group

Webbplats
investor.transfer.se
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Transfer Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn TRNSF ISIN-kod SE0011870757 Mentor beQuoted

IR-Kontakt

Pernilla Jennesäter VD [email protected]