Medclair AB förstärker sin säljorganisation

Medclair, en ledande leverantör av hållbar lustgas, förstärker sin säljorganisation med två nya medarbetare. Rekryteringen är ett led i bolagets plan att öka sin exportförsäljning.

Under Q3 tillträder Daniel Rumack samt Simon Lewis sina roller som sales specialists med inriktning på nya samt befintliga kunder utanför Sverige.
Deras uppdrag är att stötta befintliga återförsäljare i EU samt UK samt identifiera nya potentiella kunder och partners i såväl Amerika som Asien.

De båda har en gedigen bakgrund inom försäljning och verksamhetsutveckling, Daniel kommer närmast från en tjänst som VD för Robotics Care och Simon från Twingly där han varit international business development director. De båda har erfarenhet av att arbeta mot sjukvården.

"Jag är oerhört glad att både Simon och Daniel valt att ansluta sig till oss på Medclair. De kommer in under en period där vår belastning är mycket hög givet det stora intresset för hållbarhet både inom vår traditionella kärnaffär och för nya användningsområden. Att de båda har en förankring i UK samt USA är ett klart plus då det är marknader med mycket stor potential för Medclair", Jonas Lundh, VD Medclair AB.

Lustgas är en effektiv smärtlindring som bland annat används globalt inom vården. Fördelarna med lustgas är många, bland annat snabb smärtlindring och kort återhämtningstid. Gasen är dock en potent växthusgas och en arbetsmiljöfara. Medclair erbjuder lösningar på båda problemen, något som sedan flera år nyttjas av bolagets kunder.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Mikael König, Medclair Invest AB (publ), Tfn: 070-486 17 98, e-post: [email protected]

Medclair AB är ett svenskt green-tech bolag inom Medclair Invest-koncernen. Genom innovation och vårt FoU nätverk strävar vi efter att vara de ledande experterna på säker lustgashantering - genom vår breda produktportfölj kan vi erbjuda säker och hållbar lustgas till sjukvården.

Bolaget noterat på NGM Nordic SME. Mer information om Medclair finns på www.medclair.com


Om Medclair Invest

Prenumerera

Få löpande information från Medclair Invest via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn MCLR ISIN-kod SE0009190572

IR-Kontakt

Mikael König IR-kontakt [email protected] +46 70 486 17 98