REG

Tidplan företrädesemission Secits

SECITS Holding justerar indikativ tidplan för tidigare kommunicerad företrädesemission av aktier

 

Styrelsen för SECITS Holding AB ("SECITS" eller "Bolaget") beslutade den 2023-10-10, att genomföra en emission av aktier, med företrädesrätt för Bolagets befintliga aktieägare, om cirka 34,9 MSEK före transaktionskostnader ("Företrädesemissionen"). Styrelsens beslut är föremål för godkännande på extra bolagsstämma som planeras att hållas den 13 november 2023. Med anledning av att Bolaget ännu inte erhållit ett godkänt prospekt från Finansinspektionen meddelar Bolaget att den indikativa tidsplanen som kommunicerades 2023-10-10 inte längre är aktuell och att fastställd tidsplan kommuniceras i samband med att prospektet för Företrädesemissionen godkänns vilket förväntas ske inom kort.

För ytterligare information om bolaget, vänligen kontakta:

Arne Nyvelius, CFO

E-post: [email protected]

Om SECITS-koncernen

SECITS, Säkra och Westra utgör spjutspetsföretag inom säkerhets och trygghet, däribland kamera-, larm-, passagesystem, lås och andra former för sensorövervakning. Med ett paketerat och skalbart erbjudande av tjänster som levereras i abonnemangsform och där en egen larmcentral kan integreras, satsar koncernen på att hjälpa sina kunder skydda deras verksamhet och tillgångar. Aktien är noterad på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank.


Om SECITS

Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm, högtalare och stabil övervakad drift.

Webbplats
www.secits.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från SECITS via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn SECI ISIN-kod SE0009664436 Certified Adviser Carnegie Investment Bank

IR-Kontakt

Arne Nyvelius CFO [email protected]