REG

Secits vinner sin första order på helhetslösning

Säkerhetsbolaget Secits vinner sitt första större helhetsuppdrag med en order på totalt ca 3 MSEK från ett internationellt bolag inom flyg- och rymdindustrin

Secits ska leverera en helhetslösning som omfattar passersystem, kamerabevakning och inbrottslarm till internationellt företag inom flyg-och rymdindustrin. Uppdraget startar omedelbart och installationer kommer att ske i etapper allteftersom fastigheten byggs.

Uppdraget har möjliggjorts genom att Secits under 2021 och 2022 erhållit olika certifieringar på säkerhetsområdet.

"Ordern visar att Secits kan leverera komplexa lösningar som omfattar flera aspekter såsom passage, kamerabevakning och inbrott. Den ger oss ett kvitto på att vi är på rätt väg och ska fortsätta att utveckla bolaget för att bli en stark partner för många fler företag", säger Secits VD Jonas Lundberg.

För ytterligare information:

Jonas Lundberg, CEO

E-post: [email protected]

Om SECITS-koncernen

Secits, Säkra Larm och WSG utgör en komplett leverantör inom säkerhet och trygghet, däribland kamera, larmsystem, passagesystem, larmcentral, lås och andra former för sensorövervakning. Med ett paketerat och skalbart erbjudande av tjänster och lösningar som levereras i abonnemangsform satsar koncernen på att hjälpa sina kunder skydda deras verksamhet och tillgångar. Aktien är noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank.

Bifogade filer

PM-Internationellt.pdf

Om SECITS

Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm, högtalare och stabil övervakad drift.

Webbplats
www.secits.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från SECITS via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn SECI ISIN-kod SE0009664436 Certified Adviser Erik Penser Bank

IR-Kontakt

Arne Nyvelius CFO [email protected]