Secits utökar order mot en internationell butikskedja för leverans av säkerhetslösningar

Secits får fortsatt förtroende att leverera säkerhetslösningar till nya och befintliga butiker i Sverige. Intäkten från den nya ordern innebär en ökad försäljning med ca 25 procent jämfört med föregående år, orderns totala värde innebär en intäkt på cirka 9 miljoner kronor under 2023. Secits levererar redan säkerhetslösningar till kedjans butiker.

Secits har erhållit fortsatt förtroende från en internationell butikskedja om att leverera säkerhetslösningar till 61 nya och befintliga butiker i Sverige. Butikskedjan är kund till Secits sedan mer än 5 år tillbaka, vilket innebär att Secits levererar och installerar säkerhetslösningar i form av bland annat säkerhetskameror till den internationella koncernen. Den nya ordern innebär ett utökat förtroende och en ökad försäljning med ca 25 procent jämfört med föregående år. Det totala ordervärdet under 2023 uppgår därmed till cirka 9 miljoner kronor exklusive befintligt serviceavtal.

"Vi är väldigt stolta och glada över att vår kund valt att utveckla samarbetet med Secits. Vi ser det som en bekräftelse att Secits kan utveckla och leverera skräddarsydda lösningar för alla typer av kunder, från privatpersoner till stora, internationella koncerner som denna." - VD Paul Trygger

För ytterligare information:

Arne Nyvelius, CFO

E-post: [email protected]

Om SECITS-koncernen

Secits, Säkra Larm och WSG utgör en komplett leverantör inom säkerhet och trygghet, däribland kamera, larmsystem, passagesystem, larmcentral, lås och andra former för sensorövervakning. Med ett paketerat och skalbart erbjudande av tjänster och lösningar som levereras i abonnemangsform satsar koncernen på att hjälpa sina kunder skydda deras verksamhet och tillgångar. Aktien är noterad på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank.


Om SECITS

Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm, högtalare och stabil övervakad drift.

Webbplats
www.secits.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från SECITS via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn SECI ISIN-kod SE0009664436 Certified Adviser Erik Penser Bank

IR-Kontakt

Arne Nyvelius CFO [email protected]