REGMAR

Secits största ägare, Jens Wingren utses till ny VD och koncernchef.

Styrelsen har beslutat att Jens Wingren skall efterträda Hans Molin och ta över som bolagets VD från och med den första april 2020. Jens har stor erfarenhet av affärsutveckling och har bland annat lett bolag från start-up till omsättningsnivå om ett par miljarder.

"Jens har en tydlig vision av hur Secits skall utvecklas mot att bli en ledande aktör på den nordiska marknaden inom trygghetsbevakning. Under höstens strategiska arbete som styrelse och ledning har genomfört har han även påvisat mycket goda ledaregenskaper. Jag känner mig trygg i att vi nu säkerställer rätt balans mellan effektivisering och tillväxt. Vi går in i en ny fas i bolagets utveckling och jag är övertygad om att Jens är rätt person för att leverera på vår strategi" säger Stefan Wilhelmson, styrelseordförande.

"Hans Molin har varit en stark drivande kraft i att sätta Secits på kartan som ett noterat kvalitetsbolag inom vår bransch. Jag vill gärna passa på att tacka Hans för hans mycket tongivande insatser i bolagets utveckling som VD. Att Hans nu kommer att fortsätta i en nyckelroll med fokus på strategiska säljkanaler och affärsutveckling gör att vår organisation tydligt förstärks. Det ger oss goda förutsättningar att leverera resultat som ett framtida lönsamt tillväxtbolag vilket är en tydlig målsättning från styrelsens sida", avslutar Stefan Wilhelmson.

Jag är mycket glad över att få styrelsens förtroende och ser fram emot att driva den operativa implementeringen av vår nya strategi. Att Hans och jag ges chansen att successivt och gemensamt växa in i våra nya roller under första kvartalet ser jag som mycket positivt. Det skapar förutsättningar för en smidig överlämning. Vi är alla stolta över den paketering av trygghetslöning vi nu kommer att kunna erbjuda marknaden som till stor del grundar sig i vår egenutvecklade Saas-tjänst Safe Connect. Det ska bli en mycket spännande resa framöver, avslutar Jens Wingren.

För ytterligare information:

Stefan Wilhelmson, styrelseordförande

Tel: 070-817 55 29

E-post: [email protected]

Hans Molin, VD

Tel: 073 049 8955

E-post: [email protected]

Om SECITS
Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm och stabil övervakad drift. Företaget kombinerar rötterna i IT-branschen med lång erfarenhet från säkerhetssektorn för att vara den partner som håller ett extra öga för din trygghet. Secits har 30 medarbetare och är sedan 2017 noterade på Nasdaq First North i Stockholm. www.secits.se

Om SECITS

Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm, högtalare och stabil övervakad drift.

Webbplats
www.secits.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från SECITS via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn SECI ISIN-kod SE0009664436 Certified Adviser Erik Penser Bank

IR-Kontakt

Arne Nyvelius CFO [email protected]