REGMAR

Secits Holding AB löser konvertibel om 2,4 miljoner SEK till Formue Nord med rörelsemedel.

Secits Holding AB löser konvertibel om 2,4 miljoner SEK till Formue Nord med rörelsemedel för att förebygga potentiell konvertering tillika utspädning. Efter transaktionen återstår lånet som tecknades sommaren 2019 om 4 miljoner SEK med konverteringsrätt först från den 31 juli 2020 med Formue Nord som Secits avser att lösa innan det lånet förfaller.

Vi är glada för att bolaget har en kassa som tillåter att vi nu löser konvertibeln för att förebygga potentiell konvertering, låter VD Hans Molin meddela.

För ytterligare information:

Hans Molin, VD

Tel: 073 049 8955

E-post: [email protected]

Om SECITS
Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm och stabil övervakad drift. Företaget kombinerar rötterna i IT-branschen med lång erfarenhet från säkerhetssektorn för att vara den partner som håller ett extra öga för din trygghet. Secits har 30 medarbetare och är sedan 2017 noterade på Nasdaq First North i Stockholm. www.secits.se

Informationen i denna rapport är sådan som SECITS Holding AB, 559033-1988, är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 12 februari 2020 klockan 14:00 CET. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank. Telefon: +46 8 463 83 00, E-post: [email protected]

Bifogade filer

PRM-Formue-Nord.pdf

Om SECITS

Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm, högtalare och stabil övervakad drift.

Webbplats
www.secits.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från SECITS via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn SECI ISIN-kod SE0009664436 Certified Adviser Erik Penser Bank

IR-Kontakt

Arne Nyvelius CFO [email protected]