REG

Ny CFO för Secits-koncern

Jonas Lundberg tillträder rollen som ny CFO för Secits-koncern den 1 oktober 2021. Jonas har en gedigen bakgrund inom teknikintensiva industriella bolag och kommer närmast från Oerlikon Balzer Nordic där han varit både CFO och CEO.

Jonas Lundberg har lång erfarenhet från ledande befattningar inom ekonomi och finans. Han kommer närmast från Oerlikon och har tidigare varit CFO på bland annat inom CooperVision Group och Soplacas Group S.A., samt Finance Director inom Heidelberg Group. Jonas har en MBA från Handelshögskolan i Stockholm.

"Jag är väldigt glad att Jonas har tackat ja till rollen som CFO för Secits. Han har en utmärkt profil med en bakgrund och kunskap från både tekniktunga bolag och integrationsprojekt och kommer att bidra med stor kompetens och affärsmässighet", säger Erik Bech-Jansen, VD Secits Holding.

Jonas har - förutom gedigen erfarenhet från ledande befattningar inom ekonomi och finans - även arbetat med managementfrågor, IT-struktur och strategiskt planeringsarbete.

"Jag är mycket glad över att ha fått denna möjlighet för att bli en viktig del av Secits fortsatta utveckling. Jag uppfattar att säkerhet och trygghet är viktiga frågor i dagens samhälle och har genom selektionsprocessen fått en god bild av vilka möjligheter Secits har framför sig. Att få vara delaktig i den planerade tillväxtresan och förverkliga det potential som finns tycker jag ska väldigt tillfredsställande" säger Jonas Lundberg.

För ytterligare information:

Erik Bech-Jansen, CEO

E-post: [email protected]

Om SECITS
Secits är ett spjutspetsföretag inom säkerhets och trygghet, däribland kamera-, larm-, passagesystem och andra former för sensorövervakning. Med ett paketerat och skalbart erbjudande av tjänster som levereras i abonnemangsform satsar bolaget på att hjälpa sina kunder skydda deras verksamhet och tillgångar.

Aktien är noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank. Telefon: +46 8 463 83 00, e-post: [email protected]


Om SECITS

Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm, högtalare och stabil övervakad drift.

Webbplats
www.secits.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från SECITS via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn SECI ISIN-kod SE0009664436 Certified Adviser Carnegie Investment Bank

IR-Kontakt

Arne Nyvelius CFO [email protected]