REGMAR

Diös och Secits ingår avropsavtal om uppkopplade trygghetskameror

Säkerhetsföretaget Secits har ingått ett 2-årigt avropsavtal med Diös gällande leverans av uppkopplade trygghetskameralösningar för Diös fastighetsbestånd. Detta för att ytterligare stärka Diös arbete med trygga städer Leveranser är redan påbörjade. Värdet på avtalet är inte känt vid avtalstecknandet då en analys av fastighetsbeståndets behov nu påbörjats.

Kameralösningarna ska trygga de som bor eller bedriver verksamhet i de fastigheter som Diös ansvarar för. Förutom leverans, installation och driftsättning av de uppkopplade kamerorna, som sker i form av ett abonnemang, kommer Secits även att ta ett driftsansvar för tjänsten.

Vi är glada över att Diös som Norrlands ledande fastighetsbolag väljer Secits för att skapa en tryggare miljö i de fastigheter de äger och förvaltar. Jag ser att vårt nya affärsområde Fastighet har tagits emot väl på marknaden och vi är väldigt stolta över att Diös valt Secits, samt ser oss som en långsiktig partner av leveranser av intelligenta uppkopplade trygghetskameror, säger Per Holmgren, COO på Secits.

För ytterligare information

Per Holmgren COO

Tel: 070-600 82 51

E-post: [email protected]

Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm och stabil övervakad drift. Företaget kombinerar rötterna i IT-branschen med lång erfarenhet från säkerhetssektorn för att vara den partner som håller ett extra öga för din trygghet. Secits har 30 medarbetare och är sedan 2017 noterade på Nasdaq First North i Stockholm. www.secits.se

Informationen i denna rapport är sådan som SECITS Holding AB, 559033-1988, är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 10 mars 2020 klockan 11:10 CET. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank. Telefon: +46 8 463 83 00, E-post: [email protected]

Bifogade filer

1_PM-Dios-10-mars.pdf

Om SECITS

Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm, högtalare och stabil övervakad drift.

Webbplats
www.secits.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från SECITS via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn SECI ISIN-kod SE0009664436 Certified Adviser Carnegie Investment Bank

IR-Kontakt

Arne Nyvelius CFO [email protected]