REG

Raytelligence lanserar industrisensor för tuffa miljöer

Baserat på sin radarkompetens har Raytelligence utvecklat en ny sensor för industriella applikationer och kompletterar nu sin produktportfölj med Radsenz.

Det finns i dag ett stort behov av intelligenta sensorer för att stödja planerat underhåll av maskiner inom olika industrigrenar så som gruv- och energisektorn.

Radsenz är en familj sensorer för dessa applikationer med avancerad signalbehandling och kapacitet för AI-stöd i sensorn.

 

Raytelligence lanserar den första sensorn av flera under varumärket Radsenz på Hannovermässan i maj månad. Bolaget förväntar sig ökad lönsamhet och ett snabbt genomslag inom industrisegmentet.

Mer information om Raytelligence industrisatsning finns på www.radsenz.com

 

" Det är med stor tillfredställelse som vi nu ser resultatet av ett intensivt utvecklingsarbete. Vi tror att denna sensorfamilj kommer att bli ett kraftfullt verktyg för effektivisering inom flera industrisektorer" säger Bolagets VD Pelle Viberg.

För frågor hänvisas till:

Peter Martinson, CFO

[email protected]

0708-14 64 65

 

Raytelligence AB (publ)

Olofsdalsvägen 40

302 41 Halmstad

Om Raytelligence AB (publ)

Raytelligence är ett svenskt innovationsbolag, baserat i Halmstad som erbjuder produkter för monitorering inom både hälsoområdet och industri, baserat på bolagets egen 60 GHz radarteknologi

Bifogade filer

PR-2022-05-06.pdf

Om Raytelligence

Raytelligence är ett svenskt innovationsbolag, baserat i Halmstad som erbjuder produkter för övervakning av vitalparametrar, det vill säga andning, hjärtfrekvens och rörelsemönster, baserat på bolagets egen 60 GHz radarteknologi.

Webbplats
http://www.raytelligence.com/
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Raytelligence via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn RAYTL ISIN-kod SE0011721356

IR-Kontakt

Peter Martinson CFO och ledamot [email protected]