REG

Raytelligence har lanserat ny webbplats

Raytelligence AB ("Raytelligence" eller "Bolaget", symbol "RAYTEL") har lanserat ny design för sin webbplats, med nytt innehåll och grafisk profil.

För att visualisera Raytelligence nya verksamhet har bolaget skapat en ny webbplats, vilken återspeglar bolagets nya strategi och verksamhet. Dessutom har IR- och bolagsstyrningssidorna förbättrats. Webbplatsen finns på raytelligence.se och raytelligence.com.

"Raytelligence är på god väg att genomföra sitt första av flera planerade förvärv av tillväxtbolag på den internationella marknaden. Jag ser goda förutsättningar för en positiv utveckling av verksamheter och att vår nya hemsida ska bidra till ökat intresse och större kunskap om Raytelligence nya verksamhet" säger Ben Hedenberg, verkställande direktör.

Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 10 september 2024 kl. 08.35 CET.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Ben Hedenberg, CFO, Raytelligence AB
E-post: [email protected]
Telefon: +46 (0)8-551 160 90

Erik Forsell, IR, Raytelligence AB
E-post: [email protected]
Telefon: +46 (0)73-417 50 90

Kort om Raytelligence
Raytelligence är ett investeringsbolag vars nyckelstrategi är att identifiera och slutföra kombinationsaffärer med verksamheter inom någon av följande sektorer bioteknik & läkemedel, fordonsindustri, finansiella tjänster, kommunikationsteknik, livsmedelsteknik, spjutspetsteknologier och 

Om Raytelligence

Företagets nyckelstrategi är att identifiera och slutföra en kombination med en verksamhet inom någon av följande sektorer fordonsindustri, finansiella tjänster, livsmedelsteknik, hälsovård, spjutspetsteknologi och mediasektorer i Europa och Asien som kan dra nytta av vår ledningsgrupps omfattande erfarenhet och operativ förmåga, även om företaget förbehåller sig rätten att utöva en förvärvsmöjlighet i alla företag eller branscher.

Webbplats
www.raytelligence.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Raytelligence via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn RAYTL ISIN-kod SE0022088282

IR-Kontakt

Ben Hedenberg VDoch ledamot [email protected] +46 8-551 160 90