Raytelligence erhåller utbetalning av stöd från Vinnova för applicering av sin radar i fordon tillsammans med Autoliv och Chalmers

Raytelligence AB har tidigare (2022-05-20) kommunicerat sitt deltagande i projektet "Fysiologisk övervakning av förare för fordonets hantering av nödsituationer (DrivER)" där Raytelligence radarlösning används för att mäta vitalparametrar såsom hjärtfrekvens hos förare i fordon.

Partners i projektet har varit Autoliv Development AB, Raytelligence och Chalmers Tekniska Högskola.

Första delen är klar och godkänt av Vinnova som innebär att 262 000 SEK utbetalats till Raytelligence, ytterligare 38 000 SEK kommer att utbetalas då projektet slutrapporterats och godkänts.

 

"Ett mycket intressant projekt där vår radarteknik används och utbetalningen bidrar till vår likviditet som ger större möjligheter till långsiktig finansiering eller strukturaffär" säger Pelle Viberg, VD Raytelligence.

För frågor hänvisas till:

 

Pelle Viberg, VD Raytelligence

[email protected]

0702-20 33 82

Om Raytelligence AB

Raytelligence är ett svenskt innovationsbolag, baserat i Halmstad som erbjuder produkter för monitorering inom både hälsoområdet och industri, baserat på bolagets egen 60 GHz radarteknologi samt sport.


Om Raytelligence

Raytelligence är ett svenskt innovationsbolag, baserat i Halmstad som erbjuder produkter för övervakning av vitalparametrar, det vill säga andning, hjärtfrekvens och rörelsemönster, baserat på bolagets egen 60 GHz radarteknologi.

Webbplats
www.raytelligence.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Raytelligence via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn RAYTL ISIN-kod SE0011721356

IR-Kontakt

Peter Martinson CFO och ledamot [email protected]