Raytelligence AB (publ) har rekryterat radarexpert

Raytelligence har genom rekryteringen av Emil Nilsson säkrat en bred kompetens och stort nätverk inom mikrovågs- och radarteknik.

Emil har över 20 års erfarenhet och har tidigare varit anställd hos SAAB Ericsson Space AB, RWI Radio Wave System AB, Agellis AB, Safe Radar Research Sweden AB och senast ARM, ett multinationellt japanskt bolag.
Emil är civilingenjör och har doktorerat i mikrovågsteknik.
"Vi är mycket glada att Emil valde Raytelligence och tillsammans med Jens Lundström, som också doktorerat (inom AI och Hälsa) och övriga medarbetare i Raytelligence kommer vi att ha en av de starkaste laguppställningarna inom radar i Sverige" säger Per-Arne Viberg, VD Raytelligence.

"Jag ser mycket fram mot att vara verksam i Raytelligence som jag tycker är ett av de mest attraktiva radarbolagen just nu, inte minst med tanke på det stöd bolaget nyligen fick i EU-programmet Horizon2020 (med bedömnings-score 14,32 av maximalt 15,00 vilket är unikt) som bekräftar att Raytelligence anses vara ett av de mest intressanta och innovativa bolagen i Europa.
Att Raytelligence har internationella ambitioner, redan har ett par pilotinstallationer och erbjuder lösningar på globala problem känns mycket inspirerande " säger Emil Nilsson.

2018-12-27

För frågor hänvisas till VD Per-Arne Viberg:
[email protected]
0702-20 33 82

Raytelligence AB (publ)
Klammerdammsgatan 6
302 42 Halmstad

Denna information är sådan som Raytelligence AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 27 december 2018 kl 09.30 CET.

Om Raytelligence AB (publ)
Raytelligence är ett svenskt innovationsbolag, baserat i Halmstad som erbjuder produkter för övervakning av vitalparametrar, det vill säga andning, hjärtfrekvens och rörelsemönster, baserat på bolagets egen 60 GHz radarteknologi.


Om Raytelligence

Raytelligence är ett svenskt innovationsbolag, baserat i Halmstad som erbjuder produkter för övervakning av vitalparametrar, det vill säga andning, hjärtfrekvens och rörelsemönster, baserat på bolagets egen 60 GHz radarteknologi.

Webbplats
www.raytelligence.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Raytelligence via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn RAYTL ISIN-kod SE0022088282

IR-Kontakt

Ben Hedenberg VDoch ledamot [email protected] +46 8-551 160 90