REGMAR

PO Rosenqvist har begärt utträde från Plexians styrelse pga personliga skäl

"Det är tråkigt att jag inte kan vara kvar i Plexians styrelse som precis har börjat en spännande resa efter en turn around i våras", säger PO Rosenqvist. 

PO har varit med i bolaget både som styrelsemedlem och ägare sedan innan IPO:n. PO har bidraget med ett visonärt och strategiskt perspektiv på bolagets verksamhet och vi ser framemot att förhoppningsvis välkomna PO tillbaka till styrelsen vid ett senare skede. 

Henric Blomsterberg ersätter PO Rosenqvist som styrelseordförande i Plexian. 

För ytterligare information:
Johan Möllerström, VD Plexian
E: [email protected]
T: +46 (0) 768 86 81 78

Lovisa Fredriksson, presskontakt
E: [email protected] 
T: +46 (0) 734 33 31 10

Denna information är sådan som Plexian AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 21 augusti 2023 19.30 CET.

Om Plexian:

Plexian grundades 2017 i Malmö och levererar innovativa datadrivna lojalitetslösningar med kunden i fokus. Genom den egenutvecklade plattformen EDGE skapas unika erbjudanden baserat på tidigare transaktioner och köpmönster. Två av funktionerna i EDGE är den digitala valutan PlexChain och verktyget EDGE Publish. Sedan 2021 är Plexian börsnoterat på Nasdaq First North. För mer information, se www.plexian.se. Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB.


Om Plexian

Prenumerera

Få löpande information från Plexian via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn PLEX ISIN-kod SE0015659941 Certified Adviser Eminova Fondkomission

IR-Kontakt

Johan Möllerström CEO [email protected]