Plexians Johan Möllerström medverkar i VD-intervju

Plexian publicerar idag en intervju där VD Johan Möllerström berättar om planerna för företaget och hur han ser på framtiden. Intervjun är framtagen i samarbete med Diaz Agency Group och kan ses här.

I intervjun diskuteras Plexians framfart, företagets leads och kunddialoger, den nylanserade plattformen Edge 2.0, Plexians patenterade digitala valuta PlexChain samt bolagets finansiella ställning. Johan Möllerström berättar även om potentialen och innebörden av det tecknade samarbetsavtalet med Baresso, uppföljning av dialogen med Coop samt bolagets kortsiktiga och långsiktiga övergripande mål.

- Det har hänt oerhört mycket sedan jag tog över som VD i slutet av december 2022 och vi kände att vi ville ge marknaden en ordentlig inblick i vår verksamhet. Vi hoppas att den här intervjun ska ge en klar och övergripande bild av Plexian och även visa på alla de saker vi har på gång och den oerhört spännande tid vi har framför oss, säger Johan Möllerström.

För mer information:
Johan Möllerström, VD Plexian
T: +46 (0) 768 86 81 78
E: [email protected]

Lovisa Fredriksson, presskontakt
T: +46 (0) 734 33 31 10
E: [email protected]

Pressbild:
Johan Möllerström, VD Plexian:
https://www.dropbox.com/s/avlu7zdsleqtlzj/Johan%20M%C3%B6llerstr%C3%B6m.jpeg?dl=0

Om Plexian:

Plexian grundades 2017 i Malmö och verkar inom segmentet försäljningsdrivande lojalitetslösningar med kunden i fokus. Genom den egenutvecklade plattformen EDGE skapas unika datadrivna erbjudanden baserat på AI, tidigare transaktioner och köpmönster. Två av funktionerna i EDGE är den digitala valutan PlexChain och verktyget EDGE Publish. Sedan 2021 är Plexian börsnoterat på Nasdaq First North. För mer information, se www.plexian.se.


Om Plexian

Prenumerera

Få löpande information från Plexian via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn PLEX ISIN-kod SE0015659941 Certified Adviser Eminova Fondkomission

IR-Kontakt

Johan Möllerström CEO [email protected]