REG

Plexian vidareutvecklar sitt erbjudande för ökad tillväxt och genomför ändringar i ledningsgruppen

Malmö 13 oktober 2022: Malmöbaserade fintech-bolaget Plexian går in en ny fas med fokus på ökad försäljning och tillväxt och satsar på vidareutveckling av såväl kunderbjudande som varumärke.

- Vi ser en stor efterfrågan på marknaden gällande vår ombyggda Edge plattform och har konstruktiva samtal med flera potentiella partners, säger Staffan Mattson, VD på Plexian.

Då fokus för Plexian i nuläget ligger på att bygga ut företagets säljfunktion kommer rollen som Chief Commercial Officer, som i våras tillsattas av Lina Andolf-Orup, att upphöra. I dagsläget planeras inte rollen att ersättas i sin befintliga utformning.

- Lina har varit en stor tillgång för Plexian och vi önskar henne all lycka i hennes kommande uppdrag, säger Staffan Mattson.

I våras förstärktes Plexians styrelse med Henric Blomsterberg. Bolaget deltar just nu i Mastercard Lighthouse FINITIV, ett innovationsprogram med ett fåtal utvalda deltagare där det uttalade syftet är att bygga partnerskap som stärker fintech-ekosystemet i Norden och Baltikum.

För mer information:
Staffan Mattson, VD Plexian
T: +46 (0) 709 19 97 30
E: [email protected] 

Om Plexian:
Plexian är ett fintech-bolag med kunden i fokus. Affärsmodellen bygger på att konvertera redan existerande medlemmar hos partners med stora medlemsdatabaser till användare av det egenutvecklade betalkortet Edge VISA. Kortet erbjuds i både virtuell och fysisk form och möjliggör datainsamling baserad på äkta transaktionsdata. För att maximera aktiveringen av betalfunktionen har Plexian överenskommelser med återförsäljare om specifika erbjudanden kopplat till Edge. Plexian grundades 2017 i Malmö. För mer information, se www.plexian.se 


Om Plexian

Prenumerera

Få löpande information från Plexian via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn PLEX ISIN-kod SE0015659941 Certified Adviser Eminova Fondkomission

IR-Kontakt

Johan Möllerström CEO [email protected]