Plexian utökar Edge Publish med flerkanalsfunktion

Gör det enklare att nå ut till fler konsumenter i olika kanaler från en enhetlig punkt

Plexian, leverantör av datadrivna lojalitetslösningar, lanserar nu en flerkanalsfunktion i verktyget Edge Publish. Den nya funktionen gör det möjligt för företag att på ett enkelt sätt nå ut till fler kunder och medlemmar med personliga erbjudanden och förmåner i flera olika kanaler.

Edge Publish är en intuitiv plattform med möjlighet att skapa och administrera egna kampanjer med eget innehåll, men även kampanjer från affiliate-program. Genom integration med Plexians egenutvecklade plattform Edge genereras skräddarsydda erbjudanden baserat på AI, data och tidigare köpmönster specifikt anpassade till den enskilda kunden. 

Den nya flerkanalsfunktionen i Edge Publish innebär att det valda materialet kan exponeras i flera kanaler så som appar, webb och sociala medier, och är en direkt följd av den ökade efterfrågan från marknaden. Förutom att ge användaren möjlighet att nå ut till sitt eget kundregister och medlemsdatabas, gör Edge Publish det också möjligt att nå ut till kunder till andra företag, vilket i sin tur skapar en betydligt större kundbas, något som leder till ännu bättre och än mer relevanta kunderbjudanden. 

- Många företag spenderar mycket tid på administration och samordning av manuella processer, tid som hade kunnat läggas på betydligt bättre saker. De har ofta inte heller en enhetlig punkt för sina kampanjer. Det är här Edge Publish kommer in i bilden - Edge Publish sköter all administration, tar bort manuella processer och skapar traction på helt unikt sätt. Det gör det möjligt för företag att på ett enkelt sätt skapa och administrera erbjudanden på andra marknadsplatser än sin egen, säger Fredrik Knutsson, vice-VD på Plexian.

Plexian är i dagsläget i dialog med flertalet potentiella kunder och partners inom olika branscher och segment där de märker ett stort intresse för Edge Publish och de funktioner som verktyget erbjuder.

- Vi märker att det finns ett betydligt större intresse och efterfrågan än vi tidigare trott för just denna typ av verktyg och funktion, vilket också för att vi ser en stor marknad inom flera olika branscher för Edge Publish, inte minst i kombination med vår digitala valuta PlexChain. Möjligheten till gemensamma medlemsdatabaser ger också bättre data och insyn vilket i sin tur skapar ännu bättre erbjudanden och förmåner, något som är värdefullt för såväl företagen som den enskilda kunden, säger Fredrik Knutsson.

För ytterligare information:
Fredrik Knutsson, vice VD Plexian
E: [email protected]
T: +46 (0) 760 00 56 23

Lovisa Fredriksson, presskontakt
E: [email protected]
T: +46 (0) 734 33 31 10

Pressbild Fredrik Knutsson, vice-VD Plexian:
https://www.dropbox.com/s/4m67clq2mdkisso/Fredrik%20Knutsson.jpeg?dl=0 

Om Plexian

Plexian grundades 2017 i Malmö och verkar inom segmentet försäljningsdrivande lojalitetslösningar med kunden i fokus. Genom den egenutvecklade plattformen EDGE skapas unika datadrivna erbjudanden baserat på AI, tidigare transaktioner och köpmönster. Två av funktionerna i EDGE är den digitala valutan PlexChain och verktyget EDGE Publish. Sedan 2021 är Plexian börsnoterat på Nasdaq First North. För mer information, se www.plexian.se.

Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB | 08-684 211 10 | [email protected].


Om Plexian

Prenumerera

Få löpande information från Plexian via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn PLEX ISIN-kod SE0015659941 Certified Adviser Eminova Fondkomission

IR-Kontakt

Johan Möllerström CEO [email protected]