Plexian rekryterar CTO

Fintechbolaget Plexian har rekryterat Niklas Gustafsson i rollen som CTO.

Niklas har en bred och lång erfarenhet där han har jobbat inom många olika typer av Tech verksamhet, både nationellt och internationellt. Idag är han på Region Skåne med uppdraget att bygga upp utvecklingsavdelningen inom vård och hälsa, ett uppdrag som har expanderat till att idag även omfatta ansvar för invånartjänster, innovation och produktutveckling, flera verksamhetskritiska plattformar samt Region Skånes testcenter, totalt 60 anställda och konsulter. Niklas har tidigare bland annat också varit hos Vodafone i flera internationella uppdrag, bland annat som Global Head of Mobile Payments. Han har även värdefull erfarenhet från start-up världen. Niklas har därför den nödvändiga kombinationen av att både se den stora strategiska bilden och förmågan att hands-on kunna bygga underifrån.

"Vi har sökt efter en person med Niklas bakgrund och personlighet och är därför glada att han delar våra visioner vad avser bolagets möjligheter. Niklas vet vad som krävs av ett bolag som är där Plexian befinner sig och han vet vad som krävs av de personer som ska driva det framåt", säger Staffan Mattson, VD för Plexian.

För ytterligare information kontakta:
Staffan Mattson, CEO, Plexian, [email protected]

Om Plexian

Plexian är ett FinTech bolag som grundades under 2017 med ett stort fokus på kunden baserat på affärsmöjligheter skapade genom open banking. Bolaget har utvecklat en transaktionsbaserad lojalitetsplattform - Edge - en försäljningsdrivande lojalitetsplattform som genererar erbjudanden åt kunder som använder det till plattformen hörande Visabetalkortet för sina betalningar. Den data som transaktionerna genererar används i Edge for att ge kunderna skräddarsydda erbjudanden som förbättrar den dagliga konsumtionen och ökar kundlojaliteten. Plexian AB är noterat på Nasdaq First North i Stockholm.


Om Plexian

Webbplats
www.plexian.se

Prenumerera

Få löpande information från Plexian via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn PLEX ISIN-kod SE0015659941 Certified Adviser Eminova Fondkomission

IR-Kontakt

Johan Möllerström CEO [email protected]