REGMAR

Plexian landar ytterligare ett avtal - inleder samarbete med HSB

Fintechbolaget Plexian AB ("Plexian") meddelar idag att bolaget och HSB Malmö ekonomisk förening ("HSB Malmö") har tecknat en avsiktsförklaring med målsättningen att integrera Edge-plattformen i HSB Malmös medlemsprogram.

HSB är med sina ca 670 000 medlemmar Sveriges ledande boendeaktör och strävar efter att förbättra boendet för nuvarande och framtida medlemmar. Med hjälp av lojalitetslösningen Edge kan HSB Malmö ge sina ca 53 000 medlemmar mervärden kopplade till medlemskapet. Det samarbete som nu inleds syftar till att utforma den lösning som ska kunna erbjudas åt samtliga HSB Malmös medlemmar.

"Vi ser den stora potentialen i att kunna utveckla medlemsnytta kopplat till boende och ser fram emot möjligheten att få göra första steget på den resan tillsammans med HSB Malmö. Samarbetet med HSB innebär att vi nu kommer att öka takten ytterligare", kommenterar Staffan Mattson, VD på Plexian.

"Vi ser ett stort behov av att utveckla medlemskapet för våra nästan 53 000 medlemmar. Tillsammans med Plexian AB tror vi att vi kan optimera våra möjligheter att göra detta", kommenterar Lisa Renntun, affärsområdeschef för medlem och juridik på HSB Malmö.

Genom sin lösning Edge bygger Plexian genuin kundlojalitet tillsammans med strategiska partners. Affärsmodellen balanserar intressena hos konsumenter, handlare och partners genom att med "big data"-teknik ge konsumenter skräddarsydda erbjudanden som ger riktiga pengar tillbaka vid köp, s.k. cashback, bistå handlare i att nå de mest relevanta kunderna och stärka partnerns relation med sina medlemmar.

Denna information är information som Plexian AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 15 november 2021 kl. 17:11.

Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB | 08-684 211 10 | [email protected]. Plexians aktie handlas sedan april 2021 på First North.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Staffan Mattson, VD Plexian AB (publ)
E-post: [email protected]

Om Plexian

Plexian är ett FinTech bolag som grundades 2017 med ett fokus på kunden baserat på möjligheter skapade genom "open banking". Plexians affärsmodell bygger på att konvertera redan existerande medlemmar hos partners med stora medlemsdatabaser, till användare av det egenutvecklade betalkortet Edge VISA. Kortet erbjuds i både virtuell och fysisk form och möjliggör datainsamling baserad på äkta transaktionsdata. För att maximera aktiveringen av betalfunktionen har Plexian överenskommelser med merchants om att erbjuda specifika erbjudanden kopplat till Edge.


Om Plexian

Webbplats
www.plexian.se

Prenumerera

Få löpande information från Plexian via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn PLEX ISIN-kod SE0015659941 Certified Adviser Eminova Fondkomission

IR-Kontakt

Johan Möllerström CEO [email protected]